Optimér firmaets planlægning med et magnetsystem

I nutidens digitale verden, foregår det meste af en virksomhed planlægning på nettet. Der findes et hav af forskellige projektstyringsværktøjer, der alle er sat i verden, for at skabe et godt overblik.

Disse værktøjer er alle rigtig fine, og det er selvfølgelig smart, at alle har en let mulighed for at tilgå planlægningen. Har man som virksomhed et komplekst projekt, der skal realiseres, ser vi ofte at der hyres ekstern hjælp ind. Det kan være i form af freelance udviklere, projektledere osv.

Når man får hjælp udefra, er det et digitalt projektstyringsværktøj super smart. Man sikrer sig at alle kan følge med i processen, uanset om de arbejder hjemmefra, et andet sted fra eller internt på virksomhedens kontor.

Anskaf en magnetisk planlægningstavle

God og gennemført projektstyring kan være en svær øvelse at perfektionere. Dårlig eller mangelfuld projektledelse kan kuldsejle et vigtigt projekt, skubbe deadlines unødvendigt eller skabe utilfredsstillende arbejdsforhold for de ansatte.

Som skrevet er de digitale projektstyringsværktøjer smarte. De kan samtidig være med at formindske forvirring og sørge for at alle arbejder mod det samme mål.

Det kan dog være påkrævet at træde et skridt ”tilbage i tiden” fra tid til anden. Ved at anskaffe sig en magnetisk planlægningstavle, kan man skabe sig et godt overblik over den forestående opgave. Det kan være et fremragende værktøj i starten af planlægningsprocessen, da man let kan skabe sig et overblik over de forskellige opgaver, der skal løses.

En udfordring med et digitalt styringsværktøj kan være at man kan komme til at miste overblikket over processen. Man får ikke processen visualiseret på samme måde, som hvis man har alt stående på en fysisk magnetisk planlægningstavle.

Derudover en planlægningstavle et fremragende værktøj, hvis man f.eks. sidder med in house udviklere. De kan let skabe sig et overblik over opgaven, rykke færdige projekter til den korrekte kategori, og videregive vigtig information til projektlederen.

Hos Larko Magnet har de over 20 års erfaring med at fremstille specialproducerede magnet produkter. Hvis man står og mangler magnetisk tavle, er det helt sikkert værd at kontakte dem, og forhøre sig nærmere.

En stor magnetisk tavle kan også være en gave til et team, der står for udvikling af nye idéer. De kan benytte tavlen i forbindelse med brainstorm sessions, hvor de forsøger at udvikle nye produkter, features eller idéer. Her kan de let og hurtigt placere samt gruppere deres informationer, og derigennem danne sig et forkromet overblik.

Vi håber at ovenstående artikel har gjort jer lidt klogere på, hvordan en klassisk magnet planlægningstavle kan benyttes.

Skriv et svar