3 tips til den nystartede virksomhed

Som nystartet virksomhed er der mange ting, der skal holdes styr på. De fleste virksomhedsejer kan skrive under på, at de har rigtig mange bolde i luften på samme tid. Derfor kan det, til tider, være en stor udfordring, at have det forkromede overblik. Man vil gerne nå mest muligt, lukke de rigtige aftaler og indfri de opstillede mål.

En hage ved den megen travlhed, kan være at man glemmer de små ting. De små ting i hverdagen, eller på kontoret, der i sidste ende kan være med til at gøre en overraskende stor forskel. Tit er det de små ting, der samlet set bidrager positivt til virksomhedens image.

Følg disse 3 tips for at få fremstå mere professionel

 1. Hav et venteområde til gæster
  Hvis man som virksomhed har mange møder på eget kontor, er det helt sikkert en god idé, at have et dedikeret venteområde. En sofa, et par fornuftige lænestole samt et lille sofabord oser af professionalitet. Ofte vil man komme ud for at de besøgende kommer lidt for tidligt, eller at man selv er lidt forsinket.
  Der er ikke noget værre end at skulle stå og vente akavet, når man kommer til et fremmet kontor. Venteområdet behøves ikke være noget specielt og kan ofte let placeres i et hjørne, hvor der er lidt overskydende plads.
 2. Få jeres eget firmastempel
  Det har tip lyder måske lidt gammeldags, men det er én af de små ting, der bidrager til et godt helhedsindtryk af virksomheden. Det ser professionelt ud med et firmastempel, der kan stemples på udgående post, vigtige dokumenter og kontrakter. Et sådan stempel kan man f.eks. selv designe hos Nydan Stempler.
 3. Hold kontoret rent og nydeligt
  Mange glemmer vigtigheden af rengøring, når de flytter til nyt kontor. Et rent og nydeligt kontor giver det indtryk, at virksomheden har styr på tingene. Sørg derfor for at have en rengøringsordning. Endnu en ting mange virksomheder glemmer, er at få pudset deres vinduer. Det danske vejr kan være omskifteligt og uforudsigeligt, hvilket hurtigt giver tilkalkede og beskidte vinduer. En vinduespudser, der kommer regelmæssigt, koster ikke alverden og er penge, der er godt givet ud.

Disse tip virker måske meget basale, men som nævnt kan de højne det samlede indtryk af jeres virksomhed.

Skriv et svar