Giv dine medarbejdere de mest ergonomiske forudsætninger med en kontorstol fra Backapp

Langt de fleste mennesker har stillesiddende arbejde, og tendensen er tiltagende. På arbejdet tilbringer man typisk 8 timer på kontorstolen, så det er altafgørende, at man sidder bedst muligt, det vil sige på en måde, der er ergonomisk korrekt.

Forskellige mennesker forskellige behov

En ergonomisk kontorstol fra Backapp skal ses som en investering. Det er ren business.

Hvor godt man sidder har indflydelse på, hvor godt man kan klare sit arbejde. Hvis man sidder lidt smådårligt, vil man typisk få ondt nogle steder. Det kan være, man får ondt i ryggen eller man bliver øm i nakken af spændinger. Dette gør det allerede efter nogle timer sværere at koncentrere sig om arbejdet, og sidst på eftermiddagen er man bare klar til at tage hjem på sofaen. Dette vil kunne medføre lægebesøg og endog sygedage, og det er naturligvis uholdbart på længere sigt både for den ansatte og arbejdsgiveren.

Heldigvis findes der flere forskellige muligheder for at imødekomme hver enkelt persons behov for at sidde ergonomisk korrekt. Alle mennesker er jo forskellige, så det er ikke sikkert, at alle på kontoret skal have den samme type stol. Så selvom det måske havde set flottere ud i kontorlandskabet, at alle kontorstole matchede, er det langt bedre, at hver kontorstol matcher præcis den medarbejder, som skal sidde på den.

Det bedste resultat

I og med man tilbringer omkring en tredjedel af døgnets fem dage om ugen på kontorstolen, er det vigtigt at opprioritere det at sidde ergonomisk korrekt. Der er ingen tvivl om, at det fysiske miljø spiller en væsentlig rolle i et samlede arbejdsmiljø.

Jo bedre de fysiske rammer er generelt, jo bedre forudsætninger giver man medarbejderne for at kunne udføre arbejdet optimalt. I forhold til at være en arbejdsplads som skal kunne tiltrække og fastholde medarbejdere, er det også værd at gøre en solid indsats. Og med en støt stigende pensionsalder bliver alt hvad der kan medføre fysiske helbredsproblemer med tiden jo kun endnu vigtigere at forebygge.

Når man sidder ordentligt, har man de bedste forudsætninger for at kunne udføre arbejdet på bedste vis, og dette øger alt andet lige virksomhedens konkurrenceevne og den enkelte medarbejders trivsel, og dette kan ses på bundlinjen.

Skriv et svar