Videovervågning

Ønsker du videoovervågning, er det desværre langtfra alle alarmselskaber som kan tilbyde dette. Vi kan dog anbefale Boligalarmer, som tilbyder komplette løsninger indenfor videoovervågning til private.

Videoovervågning indendørs

Har du behov for indendørs overvågning, anbefaler vi en simpel Dome, med 3,6mm objektiv.
Med dette kamera kan du fange eventuelle indbrudstyve, og give gode billeder til politiet.
Kameraet har også en positiv præventiv effekt.

Komplet pakke – indendørs

Mangler du både kamera og harddiskoptager, anbefaler vi at købe dette i en samlet pakke. Her er der god mulighed for en klækkelig rabat, som det er tilfældet på denne DVR Overvågningspakke, som inkluderer 2 x Dome kamera samt 1 Harddiskoptager.
Med dette sæt er du godt sat, og du kan altid supplere med ekstra kameraer, efterhånden som det bliver nødvendigt.

Videoovervågning udendørs

Har du behov for udvendig overvågning, er der større krav til kameraerne, som både skal være mere robuste, men også have infrarødt lys installeret, hvilket gør at prisen bliver en smule højere.
Vi anbefaler en Dome af typen SP-512, som er bygget til udendørsovervågning, og med en sabotagesikring. Om dagen optager kameraet med farver, og når mørket kommer frem, slår kameraet automatisk over til infrarød belysning. Harddiskoptageren der medfølger er med 500 GB plads som standard.

Et spændende alternativ

At få installeret videoovervågning, kan virke som et meget stort skridt. Og der findes faktisk en mellemvej.
Falck Alarm tilbyder nemlig en “foto-sensor”, som er en almindelig rumføler, men med et indbygget kamera. Kameraet er som udgangspunkt slået fra, men i tilfælde af at alarmen bliver sat i gang, bliver kameraet i rumføleren aktiveret i 20 sekunder, og sender billeder direkte til din smartphone.
På den måde er dit privatliv sikret, samtidig med at den præventive effekt er til stede, og i tilfælde af en tyv, er der billeder som kan gives videre til Politiet, som forhøjer chancen for at tyven bliver pågrebet.
Klik her og læs mere om kameraet hos Falck Alarm.

Skriv et svar