Tech virksomhed? Brug software til statiske beregninger

Har din virksomhed brug for at etablere nye badeværelser? Når virksomheden, og dermed behovet for større kontorer, vokser, er det sandsynligt, der også vil være behov for at få etableret flere badeværelser. Hvad end det er til større kundeklientel eller til flere ansatte, er det ikke noget, man kan komme udenom. Her er det smart at bruge software til de statiske beregninger, der skal til for at få viden om, hvorvidt en ud- eller overbygning ville kræve eventuel forstærkning af gulvbjælker.

Det er vigtigt med beregninger

I udgangspunktet virker det til at være en simpel proces at få etableret et badeværelse. Det er blot at lægge en plan for placering og sætte håndværkerne i gang. Men der kan man let støde ind i et problem, hvis bygningens grundskelet ikke længere er bærende til det nytænkte projekt. Her kan man sørge for at få lavet statiske beregninger badeværelse. Den ekstra mængde beton, fliser og hårde hvidevarer giver en hel del ekstra tyngde til den bærende konstruktion, og der handler det altså om, at det kan holde til det øgede pres. Hvis det ikke lader til at være tilfældet, kan man med stor succes forstærke konstruktionen med ekstra stålprofiler, så bygningen kan holde til forøgelsen. For nogle er det også vigtigt, at der ikke kommer øget højde på salen, hvor badeværelset bygges. Dermed kan man få fjernet noget af bjælkehøjden, så rummet ikke bliver for højt i forhold til resten af etagen.

 

Softwaren til statiske beregninger

For at gøre det på smartest mulig vis, findes der flere forskellige programmer, en ingeniør, kan gøre brug af, når han eller hun skal lave statiske beregninger. Her kan man eksempelvis fremhæve Calceku ApS. Det primære program, der bruges, er Scia Engineer. Det, der gør dette program særligt smart, er, at det kan lave beregninger af alle materialer i forhold til konstruktioner af bygninger. Det fungerer som et 3D-analyse program og er således visuelt informerende. Derudover kommunikerer det godt med andre programmer, og det kan altså let bruges med andet software. Eksempelvis fungerer det godt i samarbejde med Idea Statica, som er et 3D-program til stålsamlinger.

Skriv et svar