Hvordan laver man en hjemmeside?

Hvis du leger med tanken om, at skulle udarbejde eller have udarbejdet har du sikkert spurgt dig selv før eller siden, om hvordan man laver en hjemmeside. Det er et ret godt spørgsmål og der findes egentlig flere svar på det hvis man skal stille det op firkantet.

Når man selv vil lave en hjemmeside kan man drage nytte af utallige af værktøjer der kan give en lov til, at oprette en hjemmeside online nemt og hurtigt. Disse system hedder på engelsk content management system og er en betegnelse for, indholdsbaseret system. I praksis giver det dig lov til, at oprette, opdatere og vedligeholde det indhold der er på din hjemmeside. Derfor kan du også selv være med til, at skabe og udforme og ikke mindst udvikle din hjemmeside når du arbejder i sådan et system.

 

Der findes også den måde hvor man faktisk koder hjemmesiden fra bunden og bygger den op omkring et indholdsbaseret system. Det er en måde der er lidt mere tidskrævende og kræver, at man har et mere eller mindre godt forhold til kodning i et af de mange sprog der findes inden for kodning.

 

Når man koder en hjemmeside kan man bygge den på 2 forskellige servere og der findes valget mellem en Linux (php) eller Microsoft server (asp.net) og disse 2 forskellige servere kræver hvert sit kodesprog for, at kunne fungere og det betyder det skal kodes unikt til hver server.

 

Find et webbureau med fokus

Hvis du har brug for en hjemmeside kan det give god mening, at du bruger et webbureau, som kan være med til, at bygge din hjemmeside op uanset om det via et content management system eller om det er fra bunden. Der findes mange dygtige fagfolk med uddannelser bag sig, som har masser kompetencer til, at kunne udvikle og udforme dine ønsker til fulde. Hvis du eksempelvis er en virksomheder der ønsker, at vise dine kunder, at du nu har startet en butik der sælger noget spændende i Aalborg kunne det være en god idé, at lede et webbureau i Aalborg, som har den nødvendige erfaring til, at kunne samarbejde med dig med fokus på, at levere en flot og brugervenlig hjemmeside for både dine kunder og ikke mindst dig selv.

 

Når man skal vedligeholde en hjemmeside er det vigtigt, at det er nemt og enkelt for den som skal sidde med det da det ellers godt kan være trættende og ressourcekrævende for en virksomhed, at vedligeholde og opdatere sin hjemmeside. Derfor er det vigtigt, at man leder efter et webbureau der har fokus på, at levere hjemmesider i et brugervenligt hjemmesidesystem, som også er med til, at skabe en flot hjemmeside, så du kan formidle dine budskaber på alle enheder.

Skriv et svar