De bedste page builders til WordPress i 2021

Det behøver ikke at være dyrt at lave en hjemmeside, hvis man anvender WordPress. Det kan dog være en udfordring at få det til at ligne en professionel hjemmeside. Dette gør sig specielt gældende for dem, der ikke kan finde ud af at programmere. Hvad hvis vi fortalte dig, at man sagtens få en hjemmeside til at se pæn ud, helt uden at man skal programmere?

Et godt WordPress tema med en page builder er svaret på ovenstående problemstilling. Der findes en række forskellige, men visse er meget bedre end andre. I denne artikel kommer vi ind på de to bedste page builders i 2021, som du kan købe meget billigt direkte på deres hjemmesider.

 

#1 page builder til WordPress

Har du ikke allerede hørt om Elementor, så er det på tide. Det er et ekstremt populært tema og page builder, som anvendes på mere end fem millioner af hjemmesider baseret på WordPress. Med et billig Elementor tema kan du bygge en hjemmeside, så den ser ud, som du vil have det.

 

Med Elementors drag and drop funktionalitet får du nemlig lov til indsætte forskellige moduler på din WordPress hjemmeside. Hvis du har anvendt page buildere som Wix, men fundet ud af at disse er meget begrænsede, så er Elementor med WordPress en meget god løsning for dig.

 

Hvis du har en webshop på WooCommerce, også ovenpå WordPress, så kan du sagtens anvende Elementor til at gøre denne pænere. Du kan dermed få den til at ligne noget i stil med Shopify, hvis du ønsker dette.

 

Elementor er egentlig ret billigt, hvis du tænker over, hvad du får for dine penge. Lige nu koster et abonnement 49 dollars om året for en enkelt hjemmeside. Skulle du hyre en udvikler til at lave de forskellige ting, vil du bruge 49 dollars inden for den første udviklingstime.

 

Elementor har også en del ekstra plugins, som du kan hente. Disse er typisk udviklet af tredjeparter, men de er meget godt lavet. Nogle gange er de gratis, men den fulde version koster oftest penge. Plugins gør, at Elementors funktionalitet bliver udvidet.

 

På andenpladsen har vi…

Er Elementor ikke noget for dig, så kan du prøve med Divi. Divi var egentlig meget populært for et par år siden, inden Elementor for alvor fik fart på. Der er rigtig mange hjemmesider, der kører med Divi, og Divis kundeservice er meget god.

 

Divi ligger på en god andenplads, fordi de også har udviklet en god page builder, men denne er god ikke lige så god som Elementors. Grundet Elementors popularitet er der jo udviklet en del plugins til det, som der ikke er til Divi (de findes, der er bare mindre). Derfor kommer Divi på andenpladsen.

Skriv et svar