Brug emblemer i din markedsføring

Emblemer er med til at skabe en direkte synlighed i din virksomhed. Der er dog mange ting, der skal tages stilling til, når vi taler om emblemer i markedsføring.

 • Hvad er emblemer?
 • Hvordan kan de hjælpe min virksomhed?
 • Har mit design brug for en overhaling?
 • Hvad kan der gøres for at sætte fokus på markedsføring?

Find dine svar her

Emblemer er en måde at reklamere på. Det kan gøres både direkte, og indirekte. Emblemer er enten et symbol, eller en tekst. Ved at bruge firmanavn reklamerer man direkte for en virksomhed. Det kan også bruges, hvor man indirekte reklamerer, eller omtaler firmanavn eller produkter. Emblemer kan bruges som reklame, eller markedsføring for en virksomhed. Alt efter virksomhedens behov for markedsføring er der et emblem der passer til behovet. Derudover kommer emblemer i mange udgaver, og former, således de let kan tilpasses dit behov.

Her er nogle eksempler:

 1. kasketter
 2. krus
 3. sportstasker – tøj
 4. nøgleringe
 5. klistermærker
 6. bæltespænder
 7. vimpler
 8. navneskilte

Synlighed med emblemer

Emblemer kan hurtigt skabe, en synlighed med firmaets logo. Brug emblemerne på produkter som kuglepenne, eller nøgleringe. Send dine kunder, og forretningspartnere ud fra virksomheden med lightere, klistermærker, eller nøgleringe. Allerede der er der skabt en øjeblikkelig visualisering af din virksomhed, og dit brand.

Nøgleringen der bliver lagt på bordet, ved et møde. Firmaets brand på kaffekrusene, og klistermærker i bagruden på bilen. Brand trykt på sportstasken. De er alle med til at skabe en indirekte markedsføring, af dit firma. Ved brug af emblemer i markedsføringen. Rammer man en bredere gruppe. Det genbrugelige indkøbsnet, med firmanavnet trykt i guld. Her får supermarkeds kunder måske øje på, din virksomheds navn. Derved opstår muligheden, for at de søger efter dit firma, næste gang de går på nettet.

emblemer.dk finder du et stort udvalg af, medaljer og klistermærker. Der er både inspiration, og vejledning at finde på nettet for emblemer.

Optimer din markedsføring, med emblemer

Planlæg din markedsføring, sæt brugbare og overkommelige mål.  Overvej om emblemer, ikke er løsningen for din virksomhed. Gør brug af den synlige markedsføringsstrategi, du får ved brug af emblemer. Få hjælpen til at implantere emblemer, i din markedsføring ved at synliggøre firmaets logo. Få logo trykt på tøj, og tasker. Brug selv disse, som en privat form for markedsføring. Send ungerne i skole med madkasser, ed firmanavn på. Brug nettet som inspirationskilde til emblemer tilpasset din virksomhed.

Nu du er i gang med den lidt anderledes markedsføring med emblemer, så prøv og se om du ikke kan lave en pressemeddelelse også, det er en anden god måde at markedsføre sig på.

Skriv et svar