Bestil selv 3D printede custom miniatures figurer til D&D, Warhammer, Pathfinder eller eget univers

Hos 3D actions er vi 3D print eksperter. Ikke bare kan du bestille prototyper – vi står altid klar til at tage imod custom ordre for dine custom 3D printede figurer – i alle kendte universer. 3D Actions mener ikke vigtigt at det vigtigste er om din hobbby er custom miniatures (minis) fra Dungeons & Dragons (D&D), Warhammer, Warhammer 4000 eller Pathfinder. Vi er lige så glade for at tage imod ordre for dig der designer dit helt eget eventyr

 

Vi kan ikke vide om det er din første ide eller om det er din lokale dungeon master der har skrevet til dig. Det er ikke vigtigt for is – du skal vide at vi alligevel altid kan vi hjælpe dig på vej. Hos 3D Actions er alt du skal gøre at uploade dit 3D design – eget eller hentet på internettet – så klarer vi resten. Designet kan du selv downloade og så er din del af opgaven done. SÅ snart du sender dit eget custom mini figur design på 3D actions har du mulighed for at vælge farve, størrelse og antal – så 3D printer vi dem til dig, præcis som du har bestilt. Bestiller for mere end kr . 699 – og så smider vi fri fragt oven i hatten.

 

Hver dag starter der en ny side på internettet, som fx heroforge og hver dag er der nye 3D Custom designs. Samtidigt bliver der kontinuerligt udviklet nye 3D printere, nye typer filamenter og anden spændende supporterednde teknologi. Det er meget ag følge med i og det går mega stærkt.

 

Bestil dine 3d printede custom figurer her

 

Husker du at holde godt øje med denne guide så lover vi at du altid er opdateret og hvad der sker i den store verden af 3D Print af custom minis.

 

Du kender det fra alle andre produkter – samme regler gælder for 3D print – du får  hvad du betaler for. Præcis Derfor vil du opleve at der er helt enorm pris-forskel når du går på internettet og søger efter 3D print af custom made figurer. Derfor behøver du heller ikke at vide præcis hvilken kvalitet du ønsker før du bestiller dit 3D print. Vi kender alle de  mange kvaliteter af resin lige som vi kender stort set alle udgaver af 3D printere. 3D Actions har ikke bare styr på samtlige filamenter – vi mener også selv at vi kan kalde os eksperter i 3D print kalibrering.

 

 

Lige præcis fordi at det ikke på noget tidspunkt som i dag har  været så nem adgang til  at designe egne custom minis – skal du være ekstra meget på vagt. Som vi har forsøgt at  beskrive i denne artikel er det i dag sider som heroforge der er ledendne på 3D design af figurer- men hus at der der findes også mange andre sider og der kommer flere til hver eneste dag. Sider der alle med få klik kan hjælpe dig designe lige præcis den miniature du ønsker. Til dit eget univers, D&D, Warhammer eller noget med tredje som Warhammer 4000 eller Pathfinder. Hos 3D actions kan du også vælge at uploade dit helt eget univers.

 

For at komme i gang sskal du blot uploade dit eget custom design direkte på 3D Actions. Herefter søger vores dygtige fol for at vi kan 3D printe dine egne mini custom figur præcis som du vil have dem. Det gør vi på vores 3D printere der er perfekt kalibreret og sat op med den mest optimale setting i verden. Inden vi gør klar til at 3D printe, sørger vi for at der er lavet support på dit 3D design. PÅ denne måde kan vi tilsikr at dit design kan tale med vores 3D printer. Her efter sættes sit 3D print over – og så er det bare at vente på at det er færdigt – din sprit nye 3D custom printede mini figur er på vej med posten til dig!