Tech nørderi #2 – GPS

Mange danskere tænker sikkert, at en GPS er en simpel sag. Det er sådan en dims, der bare sidder i telefonen. I størstedelen af tilfældene er det også rigtigt. Men faktisk kan du får både GPS og tilbehør, så du får en millimeter præcis måling af, hvor du befinder dig henne på landkortet. Hvis du får noget ordentligt tilbehør til din GPS installeret i din bil, så kan du måle lynhurtigt, hvor langt du kører fra A til B, eller du kan bruge den til at opspore stjålne genstande som biler eller andre slags maskiner.

Magnetsæt til GPS

Hvis du er i tvivl om, hvor du skal starte, så kan et magnetsæt til GPS hjælpe dig godt på vej. Præcision er vigtigt, når det kommer til GPS-trackere. På den måde kan du altid finde noget igen, hvis det er blevet væk eller måske endda stjålet. Man ved aldrig, hvad tyve kan finde på at tage i disse dage, men med et magnetsæt til GPS kan du være stensikker på, at du finder det igen.

GPS Trusted

Når det kommer til GPS’er, så er levetid altafgørende. Hvis din GPS-tracker skulle løbe tør for strøm, så har du nemlig ingen mulighed for at få forbindelse til den. Derfor skal du også have en GPS, hvor du kan være sikker på, at batteriet holder lige så længe, som det er nødvendigt. Med et batteri, der holder i hele 7 år (!), kan du være sikker på at slippe for alle bekymringer om at løbe tør for strøm.

Når batteriet kan holde så længe, så kan du sørge for langvarig tracking af enhver slags enhed. Det betyder, at du til hver en tid kan finde og spore de enheder, som du har hæftet denne GPS på. Det kan være smart, hvis du vil holde øje med, hvor dine vogne befinder sig både i og udenfor arbejdstiden.

GPS til biler

Er du helt almindelig bilejer, kan du også få en GPS til biler, som du kan bruge, når du skal finde vej. Ikke nok med det så kan du også se alle de tidligere ruter, du har taget, og hjælper med at holde styr på alle kilometer, som sidder i bilen. Det giver dig langt bedre mulighed for at bl.a. at dele bilen med andre, lease den ud, og hvis alt går galt, så er bilen let at finde igen, hvis den skulle blive væk eller stjålet.

 

Skriv et svar