Kølerum fra leverandør med 30 års erfaring

Kølerum, frostrum og fryserum er storforbrugere af strøm, og derfor er det vigtigt, at du vælger en leverandør med ekspertise og mange års erfaring til at hjælpe dig godt i gennem dit projekt, hvad end det er til dit private hjem eller til dit erhverv. Celcius Nordic har mange års erfaring og tilbyder klimaanlæg samt levering, montering og service af kølerum, frostrum og fryserum.

Tryghed som kunde

Det er vigtigt, at du kan føle dig tryg som kunde, og dette kan du netop ved Celcius Nordic. De er medlem af kølefirmaernes brancheforening, kølebranchens miljøordning, AKB, F-gas forordningen og ISO 9001. De har tilmed kvalitetsgaranti til at understøtte din tryghed. Du er altid garanteret, at firmaet er fuldt opdateret hvad gælder nyeste lovgivning, og på denne måde følges branchens mange kvalitetsordninger.

Få kølerum ligegyldigt din branche

Celcius Nordic leverer løsninger til både private og erhverv samt til et hav af forskellige brancher. Heriblandt: hoteller, hospitaler, restauranter, kantiner, affaldsrum, medicinalvirksomheder, sundhedssektoren samt meget andet.

Mange års erfaring gør Celcius Nordic til de førende på markedet

De er de førende på markedet med deres 30 års erfaring indenfor installation og service af kølerum – både til private og erhverv. Om du mangler et kølerum til dit private hjem, eller et kølerum, der skal installeres i din virksomhed, er Celcius Nordics mange specialister altid klar til at finde en løsning, der passer perfekt til dig.

Du behøver ikke at bekymre dig om strømforbruget

Kølerum kan bruge enorme mængder strøm, men hvis du vælger at lade Celcius Nordic hjælpe dig med installationen, er dette ikke noget, du behøver at koncentrere dig om. De forhandler udelukkende lavenergimærkede produkter, som benytter miljøvenlige kølemidler. Til trods for dette yder kølerummene stadig maksimalt i alle tilfælde, og dette bør altså ikke være en bekymring. Som kunde får du en holdbar og professionel løsning, så dine fødevarer og råvarer holder længst muligt under de bedste forhold. Hvis du er blevet interesseret i at få et kølerum eller andet fra Celcius Nordic, kan du finde andre nyttige informationer på deres hjemmeside. Hvis du ikke kan finde svar på et bestemt spørgsmål på deres hjemmeside, har du også altid mulighed for at kontakte dem direkte og få svar. Det vigtigste er altid at kunden føler sig tryg i processen.