Dropshipping Academy – Få hjælp af Magnus Lund til at starte din egen webshop

Vil du gerne starte op for dig selv, og vil du gerne nyde godt af de mange fordele, der er ved det selvstændige liv for eksempel, når det kommer til friheden og spontaniteten, der er forbundet hermed? Så er du som så mange andre. Det er nemlig for mange en drøm at løsrive sig fra chefer, forudbestemte arbejdstider og allerede planlagte arbejdsmetoder.

Men det er også noget, der kræver hårdt arbejde – især når man skal starte op på et godt grundlag. For hvordan kommer man egentlig i gang?

Lær alt om dropshipping på et professionelt kursus

Det er der mange, der spørger sig selv om. Og ofte er svaret dropshipping. Klik dig ind på Dropshipping-academy.dk og læs mere om de muligheder, som der byder sig for dig, når det kommer til dropshipping. Her kan du nemlig tage et kursus, der lærer dig om alt om dropshipping, og det betyder, at du efter ganske kort tid kan blive helt klar til at kaste dig ud i dit eget forretningseventyr med netop dropshipping.

Sådan kommer du godt fra start med dropshipping

Kurset indeholder hele den strategi, som du skal gøre brug af på for eksempel Facebook, du lærer hvordan du laver ekstremt profitable Google Ads, du hører om, hvordan du opbygger en webshop, som sørger for, at du får en høj konverteringsrate, og så lærer du, hvordan du finder de produkter, der kan føre til den højeste succes for dig samt den leverandør, der kan leverer disse produkter til dig.

Følg Dropshipping Academy på Instagram og hold dig opdateret på nye kurser, trends og tendenser, som du bør kende til inden for dropshipping.

Få helt styr på hvad dropshipping egentlig er

Men hvad er det der dropshipping egentlig? Her er der tale om en metode, som du kan bruge, når du skal drive forretning, hvor du sælger ud af en række varer uden at have et lager. Det vil sige, at du kan have din egen webshop, men du står ikke selv for at plukke, pakke og sende ordrene til dine kunder. I stedet indgår du en aftale med en leverandør, der kan stå for disse opgaver.

Når du får en ordre fra en kunde, ’køber’ du så at sige selvsamme vare fra din leverandør, som sender den ud til kunden – dog i din virksomheds navn.