Corona-sikker virksomhed? Hyr Covid koordinatorer

Går dine medarbejdere også og er nervøse for Coronasmitten iblandt os? For mange er det efterhånden blevet hverdag, at vi må navigere med Coronavirus i vores samfund. Det kan dog ikke undgås at angsten melder sig, når der gang på gang kommer meldinger om nye udbrud, på virksomheder rundt om i landet.

Det er en svær tid at komme igennem, men der er heldigvis hjælp at hente, så du også kan sørge for, at din virksomhed lever op til de aktuelle regler for håndtering Coronavirus.

Med en Covid koordinator på holdet, har du sikret dine medarbejdere, så godt som det er muligt, mod den genstridige virus.

Håndsprit og afstand – det er ikke så nemt, som du tror

Vi har allesammen hørt retningslinjerne et utal af gange, men er det nu også så let og ligetil? Det kan være svært at holde overblikket over retningslinjerne, der skal forhindre udbrud af Covid19, når der er travlt på kontoret. Får alle nu også lige sprittet ordentligt af, og bliver der holdt den rette afstand?

Ved at hyre en Covid19 koordinator, behøver i ikke selv at bruge en masse energi på at tænke retningslinjerne ind i arbejdsdagen. I kan i stedet bruge tiden på at arbejde, og lade den kompetente koordinator klare retningslinjerne for jer. På den måde er i også sikker på, at det bliver gjort på en ansvarlig måde, når i overlader det i hænderne, på en der er uddannet indenfor feltet.

Det er jeres virksomhed, der er i centrum, og der kan hjælpes med alt lige fra alternativ opstilling af møblerne til vejledning i korrekt håndhygiejne.

Få trygheden tilbage blandt medarbejderne

At hyre en Covid19 koordinator, giver dig en spiller på holdet, med ekspertise på området, som guider jer igennem, lige præcis de behov i har på jeres arbejdsplads.

Det kan være med til at give roen tilbage på arbejdspladsen, at der er blevet taget stilling til den drilske virus. Medarbejderne vil føle, at deres helbred er værdsat på arbejdspladsen, og at i aktivt er med til at få stoppet spredningen i samfundet.

Så hvorfor vente længere? Få hyret en Covid19 koordinator allerede i dag, og få skabt en tryg og sikker arbejdsplads, der giver de bedste forudsætninger for glade medarbejdere.