Abonnementsfirmaer kommer frem – især i kæledyrsbranchen

Du har måske allerede hørt om dem, ellers kommer du i hvert fald til det. Du betaler højst sandsynligt et af disse firmaer hver eneste måned, der er tale om abonnementsfirmaer. Denne form form for forretning vinder i disse år mere og mere frem, og med god grund. Denne form for løsning er både en service og en ofte billigere måde at få et produkt eller en ydelse på. Du kender måske navne som Mofibo og Wine Family – dette er eksempler på virksomheder som har abonnementsløsninger, hvor du betaler et vist beløb hver måned for at få en ydelse til gengæld.

Disse virksomheder findes inden for en masse forskellige brancher, men er der et sted hvor det virkelig vinder frem, er det kæledyrsbranchen.

Vi får flere og flere kæledyr

Antallet af danskere med kæledyr er stigende, og i dag har over 800.000 danskere et kæledyr. Dette betyder også at der bliver købt hundefoder, legetøj og godbidder, som aldrig før. Dette er der nogle der har luret og her fundet en løsning, der både gør det nemmere og i mange tilfælde billigere at være kæledyrsejer.

Dette er abonnementsfirmaer der sælger alt hvad dit kæledyr har brug for. Forskellen fra disse og de almindelig dyrebutikker, er at du for et månedligt beløb får tilsendt en goodiebag, der indeholder lige præcis det din hund har brug for af legetøj, godbidder og hundefoder. Et eksempel på et sådan firma er: https://bullerbox.dk/, som tilbyder månedlige goodiebags til hunde.

Denne metode lader dig slippe for at skulle ud og finde det rigtige hundefoder, og købe legetøj igen og igen. Dermed sparer det dig både for tid, transport og dermed penge.

Så har du en glad hund

Så kan du være sikker på at din hund vil elske dig, med nyt legetøj og nye overraskelser hver måned vil du være et sikkert hit.

 

 

Skriv et svar